VILA PANORAMA

Nov i jedinstven projekat na planini tari

Smeštajni deo objekta sadrži 79 stambenih jedinica, različitih struktura i kvadratura koje su raspoređene u 4 etaže : prizemlje, sprat, potkrovlje 1 i potkrovlje 2.
Svaki stan ima karakteristike komfornog prostora, obezbeđeno garažno mesto u garažnom delu na -1 i -2 nivou, kao i terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Prilaz jedinicama je predviđen preko ulaznog hola u prizemlju, stepeništa i tri lifta kroz dovoljno prostranih spratnih hodnika sa dnevnim osvetljenjem.

Strukture stanova

– Garsonjera – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trepezarijom, kupatila i terase.

– Dvosoban stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase.
– Dvoiposoban stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, odvojene spavaće sobe, male spavaće sobe, kupatila i terase.

 Trosoban/dupleks stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase na donjem nivou, i gornji nivo koji se sastoji od ulaznog dela stepeništa, spavaće sobe i posebno odvojene prostorije wc-a.

Četvorosoban stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, wc-a  i 3 terase.

Prizemlje

22 stana

Sprat

22 stana

Potkrovlje 1

22 stana

Potkrovlje 2

13 stanova

PROVERITE SLOBODNE STANOVE

Ekskluzivna prodaja luksuznih stanovau izgradnji
na Kaluđerskim Barama, na planini Tari.