Objekat 1

VILA BOR

Nov i jedinstven projekat na planini tari

Smeštajni deo objekta sadrži 41 apartmana različitih struktura i kvadratura koji su raspoređeni u 4 etaže : mezanin, prizemlje, sprat i potkrovlje.

Svaki apartman ima karakteristike komfornog prostora, obezbeđeno parking ili garažno mesto, kao i terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Prilaz jedinicama je predviđen preko ulaznog hola u prizemlju, stepeništa kao i dovoljno prostranih spratnih hodnika sa dnevnim osvetljenjem.

Strukture apartmana

Garsonjera – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trepezarijom, kupatila i terase.

Jednosoban apartman – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trepezarije, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase.

Dvosoban/dupleks apartman – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trepezarije, spavaće sobe, kupatila i terase na donjem nivou, i gornji nivo koji se sastoji od ulaznog dela stepeništa, spavaće sobe i posebno odvojene prostorije wc-a.

Mezanin

8 apartmanskih jedinica

Prizemlje

12 apartmanskih jedinica

Sprat

12 apartmanskih jedinica

Potkrovlje 1

10 apartmanskih jedinica

Potkrovlje 2

3 apartmanske jedinice

PROVERITE SLOBODNE APARTMANE

Ekskluzivna prodaja luksuznih apartmana u izgradnji na Kaluđerskim Barama, na planini Tari.