VILA BOR

Nov i jedinstven projekat na planini tari

Smeštajni deo objekta sadrži 41 stambenu jedinicu, različitih struktura i kvadratura koje su raspoređene u 4 etaže : mezanin, prizemlje, sprat i potkrovlje.

Svaki stan ima karakteristike komfornog prostora, obezbeđeno parking ili garažno mesto, kao i terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Prilaz jedinicama je predviđen preko ulaznog hola u prizemlju, stepeništa kao i dovoljno prostranih spratnih hodnika sa dnevnim osvetljenjem.

Strukture stanova

Garsonjera – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i terase.

Dvosoban stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase.

Trosoban/dupleks stan – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase na donjem nivou, i gornji nivo koji se sastoji od ulaznog dela stepeništa, spavaće sobe i posebno odvojene prostorije wc-a.

RASPRODATO
Mezanin
Rasprodato
Prizemlje

Rasprodato
Sprat
Rasprodato
Potkrovlje 1
Rasprodato
Potkrovlje 2

PROVERITE SLOBODNE STANOVE

Ekskluzivna prodaja luksuznih stanovau izgradnji
na Kaluđerskim Barama, na planini Tari.