PANORAMA Luksuzan kompleks vila smešten u prirodnom okruženju

SADRŽAJ

Panorama Resort & Spa Tara

SPA & Wellness centar
Otvoreni i zatvoreni bazen
Teretana
Park za decu i odrasle
Restoran
Vinski bar
Kongresna sala

Naša misija je da vam pružimo najkvalitetniji sadržaj u kome ćete uživati i gde ćete provesti zdrav i sadržajan odmor za pamćenje.

Panorama Resort & Spa raspolaže sa Spa i Wellness centrom koji poseduje teratanu, saune, slanu sobu, otvoreni i zatvoreni bazen kao i izdvojeni bazen za decu.

Spa centar na površini od 1500m2 omogućiće svim gostima komfornost, potpuno uživanje i relaksaciju,

Restoran koji će činiti da svi uživaju u najuksnijim zalogajima i pićima, u sklopu restorana nalazi se i kongresna sala, gde u ponudi ima organizaciju događaja koji će vaše datume činiti posebnim i nezaboravnim.

Vinski bar čiji enterijer čini zanimljiv skladan spoj retro i modernih elemenata, koji pružaju posebnu toplinu. Bar poseduje terasu, sa pogledom na prostrane predele koji nas okružuju. 
Park za decu i odrasle omogućiće dodatne aktivnosti i sadržaje u kojima će svi uživati.

POGODNOSTI

ODRŽAVANJE

U skladu sa potrebama savremenog čoveka, Panorama Resort & Spa Tara svim vlasnicima nekretnina pružiti uslugu održavanja svih smeštajnih jedinica, kao i zajedničkih prostora i površina na hotelskom nivou.
Pored čistog, urednog i funkcionalnog prostora , vlasnicima nekretnina kao i gostima Panorama Resort & Spa na usluzi će biti dostupna recepcija kao i obezbeđen 24h nadzor objekta

IZDAVANJE

Kao jedan od značajnijih benefita pored posedovanja nekretnine je i mogućnost da ta investicija donosi povrat ulaganja tokom godine putem izdavanja smeštajnih jedinica.
Prednost koja Vašu investiciju možete učiniti profitabilnom bez ikakavog utroška vremena i energije, gde bi naša organizacija u dogovoru sa Vama preuzela sav posao i obaveze u procesu izdavanja.

PROVERITE SLOBODNE STANOVE

Ekskluzivna prodaja luksuznih stanova u izgradnji
na Kaluđerskim Barama, na planini Tari.