PANORAMA Luksuzan kompleks vila smešten u prirodnom okruženju

PANORAMA

Panorama Resort & Spa Tara

O PROJEKTU

Panorama Resort & Spa Tara je projekat nastao sa idejom da savremenom čoveku pruži odmor i mir. Naizgled daleko u prirodi, naš kompleks nalazi se u centru planine Tare.
Dobra lokacija, čist vazduh, obezbeđen prostor bez gužvi su neke od pogodnosti koje vam ovaj kompleks pruža.

Objekti su projektovani po savremenim standardima. Okruženje, koje obuhvata bogatu vegetaciju, šumske predele kao i deo okruženja koji je pod zaštitom NP Tara, što će Vam priuštiti potpuni unutrašnji mir i inzvaredan pogled na okolna područja.


Vrednost pametnog odmora i ulaganja u Kompleks Panorama Resort & Spa Tara

Lokacija

Položaj planine Tare predstavlja povoljan uslov za razvoj turizma, jer omogućava raznovrstan sadržaj turističkog boravka, odnosno posetu većem broju turističkih lokaliteta. Po bogatstvu i raznovrsnosti turističih vrednosti, ekološki očuvana prirodna sredina, planinski reljef sa umerenom nadmorskom visinom od 800-1500 m, pogodni tereni za zimske sportove, bogat i raznovrstan biljni i životinjski svet, blagotvorna klima, Drina sa veštačkim jezerima Zaovine i Perućac, daju ovoj planini veliku turističku vrednost što je čini konkurentnom u odnosu na druge planine.

Tara ima odličnu predispoziciju za održivi turizam, koji predstavlja svaki turizam koji donosi minimalni uticaj na životnu sredinu i kulturnu baštinu, ali u isto vreme dovodi do ekonomskog razvoja lokalne zajednice.

Planina Tara i Panorama Resort & Spa Tara objedinjuju sve elemente jednog turističkog kompleksa, gde će pružiti i sadržaje koji će dovesti do potpuno nove definicije turizma i odmora.

U blizini Panorama Resort & Spa Tara nalazi se aerodorom Ponikve, put koji prolazi pored kompleksa je put koji povezuje Kaluđerske Bare,planinu Taru sa Ponikvama.

MESTO GDE PRIRODA I LUKSUZ PREOVLAĐUJU
SPA & Wellness centar
dva bazena (otvoreni i zatvoreni)
Teretana, restoran, vinski bar i kongresna sala
Park za decu i odrasle

Sadržaj

Naša misija je da vam pružimo najkvalitetniji sadržaj u kome ćete uživati i gde ćete provesti zdrav i sadržajan odmor koji ćete pamtiti.

Panorama Resort & Spa raspolaže sa Spa i Wellness centrom koji poseduje teratanu, saunu, dva bazena, jednim otovorenim i jednim zatvorenim. Bazen okružen najdivnijom prirodom Tare, i prelepim pogledom ka planinskom području koje nas okružuje.

Spa centar na površini od 1500m2 omogućiće svim gostima komfornost, potpuno uživanje i relaksaciju,

Restoran koji će činiti da svi uživaju u najuksnijim zalogajima i pićima, u sklopu restorana nalazi se i kongresna sala, gde u ponudi ima organizaciju događaja koji će vaše datume činiti posebnim i nezaboravnim.

Vinski bar čiji enterijer čini zanimljiv skladan spoj retro i modernih elemenata, koji pružaju posebnu toplinu. Bar poseduje terasu, sa pogledom na prostrane predele koji nas okružuju. Prepustite se hedonizmu i uživajte u degustaciji kvalitetnih pića.

POGODNOSTI

ODRŽAVANJE

U skladu sa potrebama savremenog čoveka, Panorama Resort & Spa Tara će svim vlasnicima nekretnina pružiti uslugu održavanja svih smeštajnih jedinica, kao i zajedničkih prostora i površina na hotelskom nivou uz omogućen vešeraj.
Pored čistog, urednog i funkcionalnog prostora , vlasnicima nekretnina kao i gostima Panorama Resort & Spa na usluzi će biti dostupna recepcija kao i obezbeđen 24h nadzor objekta.

IZDAVANJE

Kao jedan od značajnijih benefita pored posedovanja nekretnine je i mogućnost da ta investicija donosi povrat ulaganja tokom godine putem izdavanja smeštajnih jedinica.
Prednost, gde vašu investiciju možete učiniti profitabilnom bez ikakavog utroška vremena i energije, gde bi naša organizacija u dogovoru sa vama preuzela sav posao i obaveze u procesu izdavanja.

PROVERITE SLOBODNE APARTMANE

Ekskluzivna prodaja luksuznih apartmana u izgradnji na Kaluđerskim Barama, na planini Tari.